/ - Марко Милачић
26/10/2021 u 12:58 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Милачић: Исправити неправду нанијету радницима Тошчелика

Раднци морају добити оно што им по Закону припада. Права Црна Гора ће дати све од себе да се овај проблем ријеши, истакао је Милачић

Предсједник Праве Црне Горе и посланик у Скупштини Марко Милачић одржао је састанак са представником групе 60 бивших радника никшићке Жељезаре -Тошчелика Жељком Перовићем. Тема састанка је била проблем који имају бивши радници тог предузећа, а који се тиче неисплаћених отпремнина.

- Перовић је детаљно објаснио ситуацију у којој се налази велики број бивших радника Жељезаре као и шта је то што они траже, а што им по Закону припада. Као и да не траже помоћ, већ само да се држава према њима не односи као према грађанима другог реда и да им се испуни обећано- наводе у саопштењу.

Милачић је том приликом казао да ће дати све од себе да се та ситуација ријеши и да обесправљени радници добију оно што им законски припада.

- Као одговорна власт морамо бити на страни Закона и морамо помоћи сваком кога је бивша власт изиграла. Не смијемо дозволити да било ко трпи последице бившег режима. Раднци морају добити оно што им по Закону припада. Права Црна Гора ће дати све од себе да се овај проблем и неправда која је нанијета радницима што прије ријеше- истакао је Милачић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
07. maj 2024 02:33