/ Јаков Милатовић - фото: Иван Петровић
29/06/2021 u 22:17 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Милатовић Ђукановићу: Добро дошли у нову Црну Гору

На шта сад личи најрепрезентативнији дио црногорске обале Краљичина плажа? На њој нам завидио читав свијет. Данас се продају пиво и ћевапи за један еуро, казао је предсједник

Министар економског развоја Јаков Милатовић објавио је преко свог твитер налога поруку коју је упутио предсједнику државе Милу Ђукановићу.

Он је на тај начин реаговао на Ђукановићеве наводе које је данас казао боравећи у Бијелом Пољу, да је последње што је требало да се деси јесте да нас напусти инвеститор и да је нова власт урадила да Аман не отвара Свети Стефан и Милочер. 

- Нема важнијег задатка него чувати инвеститоре. Нажалост, имамо потпуно другачију праксу функционисања нове Владе. Није трагедија кад се мијења власт, она доприноси демократији, али то не значи да свака нова власт мора да протјера инвеститоре... На шта сад личи најрепрезентативнији дио црногорске обале Краљичина плажа? На њој нам завидио читав свијет. Данас се продају пиво и ћевапи за један еуро. Дошли са ћебадима и сунцобранима и покушавају да отуђе нешто што није њихово - додао је Ђукановић.

Милатови је предсједнику државе пожелио добродошлицу у, како је навео, у "нову Црну Гору, државу једнаких и равноправних људи, и једнаких и равноправних инвеститора".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 14:10