Јаков Милатовић / - Влада ЦГ
25/10/2021 u 22:47 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Милатовић: Функционери ДПС-а децениjама уништавали Црну Гору

Уништењу Црне Горе свjедочи и стање jавних финансиjа и економиjе у моменту кад је ДПС изгубио власт, казао је Милатовић

Функционери Демократске партиjе социjалиста (ДПС) очигледно имаjу селективну амнезиjу па су заборавили да су децениjама управо они радили на уништењу Црне Горе чему свjедочи и стање jавних финансиjа и економиjе у моменту када су изгубили власт, рекао jе министар економског развоjа Jаков Милатовић.

Милатовић jе реаговао на изjаву генералног секретара ДПС-а, Александра Богдановића, коjи тврди ова Влада ниjе остварила ниjедан резултат и бенефит за грађане.

– "Ленка', 'Прва петољетка', фабрика електрода 'Плужине”, 'Титеx', 'Радоjе Дакић', 'Обод', 'Кошута', 'Марко Радовић', мљекара Подгорица и тако редом су фабрике коjе су уништавали док су низали афере 'Телеком', 'Лименка', 'Коверта', 'Завала', 'Снимак', и тако редом... То су примjери корупциjе и непотизма коjи су и данас синоним за њихову владавину. За то вриjеме, грађани су доведени на руб егзистенциjе, са минималном зарадом од 222 еура, а бенефите jе видjела само неколицина повлашћених – написао jе Милатовић на Твитеру.

Милатовић истиче да сада они исти држе лекциjе Влади.

– Влади коjа jе све напоре усмjерила на исправљање неправди коjе су они учинили, свакодневно искрено радећи у циљу бољег живота грађана, минималну зараду од 450 еура, повећање просjечне зараде, стабилизациjу jавних финансиjа и економски опоравак – закључио jе Милатовић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 01:43