Јаков Милатовић / -Влада
20/05/2022 u 08:25 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Милатовић папрено плаћао хонорарку за Експо Дубаи

ЦГО: Душки Недељковић Министарство економског развоја платило 23.600 плус путне трошкове и смјештај поред постојећих ПР служби Министарства економског развоја

Невладина организација Центар за грађанско образовање(ЦГО) објавио је да је бивши министар економског развоја Јаков Милатовић плаћао сарадници Душки Недељковић хонорара од 1.250 еура као координаторки за медијску презентацију учешћа на сајму  Експо у Дубаију.

image

Налог за службено путовање

-ЦГО

ЦГО је објавио да поздравља и отвореност новог министра економског развоја Горана Ђуровића, који је одобрио приступ подацима о хонорарима Душке Недељковић, а које је бивши министар Јаков Милатовић упорно крио од те НВО.

-Душка Недељковић је примала 2 хонорара од Министарства економског развоја и то један у износу од 1.250 еура мјесечно за ПР подршку Министарству, а други 600 еура мјесечно као координаторка за медијску стратегију поводом учешћа Црне Горе на ЕXПО сајму у Дубаију, навео је ЦГО.

Констатовано је да је "тако Душки Недељковић, и поред постојећих ПР служби Министарства економског развоја, омогућено да приходује 8.600 еура, а додатно су покривана њена службена путовања у Дубаи, Београд, Загреб и Бања Луку" иако није запослена у том Министартсву.

Бивши министри Спајић и Милатовић су за ПР услуге Душки Недељковић уплатили 23.600 еура плус пратеће трошкове пута и смјештаја у Подгорици, израчунали су у ЦГО.

Некоме је ЕвропаСад почела много прије него осталим грађанима и грађанкама Црне Горе, објавили су из ЦГО.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
30. april 2024 09:06