Nikola Milović DPS / - FOTO: FB
28/01/2024 u 18:15 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Milović: Do 18 sati glasalo 65,67 odsto članova DPS-a

Uvodimo jedan potpuno novi impuls na političkoj sceni, kojim se potvrđuje demokratizacija i naše partije, kazao je Milović

Na unutrastranačkim izborima u Demokratskoj partiji socijalista do 18 sati glasalo je 65,67 odsto članova partije, rekao je za Portal RTCG poslanik DPS-a Nikola Milović.

Nikolić je za TVCG rekao da su ovo prvi i neposredni direktni unutarpartijski izbori u Crnoj Gori.

- Time smatramo da uvodimo jedan potpuno novi impuls na političkoj sceni, kojim se potvrđuje demokratizacija i naše partije i onoga što je vezano za politički život u Crnoj Gori, gdje će naši članovi, njih ukupno 23.344, moći da ostvare svoje pravo i da izaberu predsjednika partije i četiri potpredsjednika partije - kazao je Milović.

On navodi da su upravo željeli da budu modernija partija i odlučili se za neposredne izbore u "kojima  članstvo te partije “ima mogućnost da bira onoga koga želi".

Jedini kandidat za predsjednika DPS-a je aktuelni vršilac dužnosti lidera stranke Danijel Živković, dok se za četiri potpredsjednička mjesta kandidovalo šest partijskih funkcionera – Elvir Zvrko, Aleksandra Vuković Kuč, Abaz Dizdarević, Dušan Raičević, Jevto Eraković i Ivan Vuković.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
ТАГОВИ
DPSGLASANJEPARTIJA
05. maj 2024 03:11