Члан Извршног одбора ДПС Борис Муратовић / - фото: ДПС
22/05/2021 u 12:15 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Муратовић: УРА "гори", а Дритан се чешља

Муратовић је казао да желе да вjеруjу да и код аморалних и посрнулих дође тренутак када скупе храбрости да погледаjу истини у очи, а она jе jуче много бољела све оне коjи су своjу државу издали

Док “село гори”, односно УРА пуца по шавовима, jер jе напуштаjу оснивачи згрожени улогом ове странке у клеронационалистичком проjекту служења великосрпским интересима, дотле се сироти Дритан “чешља” - и то пред камерама, казао је члан Извршног одбора Демократске партије социјалиста Борис Муратовић.

– У стилу грогираног боксера, коjи лежи у рингу и понавља - ниjе ми ништа, Дритан се бави тужилачким законима, покушаваjући своj морални и лични пораз да сакриjе реваншистичким трансом у коjи jе упао. На Дан независности, док патриотска Црна Гора слави, а Дританова издаjа, боде очи, он усамљен и остављен, утjеху налази у лакрдиjи  у коjоj се игра тужиоца и судиjе –истакао је Муратовић.

Муратовић је казао да желе да вjеруjу да и код аморалних и посрнулих дође тренутак када скупе храбрости да погледаjу истини у очи, а она jе jуче много бољела све оне коjи су своjу државу издали.

Бакље слободне и патриотске Црне Горе, бациле су свjетло, и на УРУ и њеног лидера, учинивши Дританову улогу, на петнаестогодишњицу од обнављања независности, никад биjедниjом и срамотниjом, закључио је Муратовић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 18:55