Кривокапић / Фото: Иван Петровић Ипе
08/01/2022 u 13:58 h
Aleksandra BoškovićAleksandra Bošković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

На Твитеру спекулације да је премијер позитиван на корону, Кривокапић негирао

Премијер у својим медијским иступима више пута је наглашавао да има довољан број антитијела

На Твитеру већ неколико дана круже спекулације да је премијер Здравко Kривокапић позитиван на коронавирус, а из Владе Црне Горе незванично су Порталу Дана казали да су у питању дезинформације и да премијер није позитиван.

image
-Фото: Твитер

- Премијер је осјећа сасвим добро-казали су они. 

Kривокапић још није вакцинисан против короне, а у медијским иступима више пута је наглашавао да има довољан број антитијела и да се пред сваки званичан догађај тестира на коронавирус. 

- Број мојих антитијела расте и дан данас, а тај проблем вакцинације постао је већ толико медијски интересантан и о томе се толико прича да ћу једноставно поћи до Цуца и вакцинисати се- казао је он недавно у интервјуу за ТВЦГ 

Додао је да се према пандемији коронавируса односи одговорно, да се пред сваки велики догађај ком присуствује тестира и да о томе може посвједочити и Институт за јавно здравље (ИЈЗ). 

- Нема ту никакве мистерије, то је карактеристика нечијег организма. Пред долазак на мису за Божић сам урадио ПСР тест. Постоје разни начини и модалитети за све, али ако неко жели да од тога направи политички маркетинг томе нисам склон. Када ми антитијела спадну испод вриједности, ја ћу се вакцинисати. Нећу дозволити да неко сумња да му могу пренијети вирус, не дај Боже- поручио је Кривокапић тада. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 11:57