Branislav Nenezić / - SD
26/07/2024 u 18:57 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Nenezić BS-u: O Bošnjacima “brinete” koalicijom sa četničkim vojvodom

Poslanik Socijaldemokrata Crne Gore (SD) Branislav Nenezić poručio je BS-u da o "Bošnjacima brinu sa četničkim vojvodom i da je mrka kapa ako će tako o i razvoju Bara".

- Dragi sugrađani, ako se vaše rukovodstvo bude brinulo o razvoju grada Bara, kao što su se brinuli o svojim sunarodnicima kada su ušli u koaliciju s četničkim vojvodama onda mrka kapa za bulevar kroz Čelugu.Ubuduće ne potpisujte reagovanja koja je pisao neko u centrali jer me očigledno ne poznaju - navodi Nenezić.

Bošnjačka stranka odgovorila Neneziću: Manjinski narodi u Baru najbolje znaju koliko ste brinuli o njima

Dodaje da Barani svih vjera i nacija dobro znaju da svoje sugrađane, ne "prepoznajemo" po vjerskoj ili nacionalnoj osnovi.

- Alibi za koaliciju sa Andrijom Mandićem nemojte tražiti u napadanju mene, a mi se znamo dobro.  Kada se već vraćate u prošlost "pogledajte" i prisjetite se gdje su bili, šta su vam radili i kojim folklorom “dočekivali” novi koalicioni partneri.  I na kraju da vas zamolim da ne pominjete ikebane. Jer ste od prosle nedjelje upravo vi zvanično postali Vučićeva i Mandićeva ikebana. Srećno u oba doma - zaključuje u saopštenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
03. septembar 2024 12:13