Дубравка Никчевић / - фото: SHUTERRSTOCK
12/04/2022 u 10:21 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Никчевић у сусрету локалним изборима: Посвећено и одговорно оправдаћемо повjерење наших суграђана

Спремни смо да jаче чуjемо и артикулишемо ваше жеље и потребе и изађемо са новом енергиjом и jасним циљевима - казала је Никчевић

Демократска партија социјалиста Тиват на локалним изборима 5. jуна, кандидовањем људи коjи своjим знањем и компетенциjама, своjом младошћу и своjом спремношћу да раде искључиво у интересу свих грађана, жели да заслужи и оправда повjерење грађана, поручила је предсjедница Општинског одбора ДПС Тиват Дубравка Никчевић.

- Окрећући се вама, нашим суграђанима, спремни смо да jаче чуjемо и артикулишемо ваше жеље и потребе и изађемо са новом енергиjом и jасним циљевима, да у непосредноj комуникациjи са свим заинтересованим грађанима Тивта покажемо одлучност и посвећеност заjедничком циљу а то су вриjедности цивилизованог друштва, европска перспектива мjерљива бољим животним стандардом свих наших грађана - истакла је Ничевић.

Она је додала да ДПС Тиват, спроводећи свеобухватне унутарпартиjске реформе у претходном периоду, а у циљу оснаживања партиjе, након избора новог сазива Општинског одбора ДПС-а и новог руководства партиjе, конституисања Савjета младих и Алиjансе жена, шаље снажну поруку у сусрет локалним изборима 5. jуна. 

- Новоизабрани представници у нашим партиjским органима су људи коjи уз стручност посjедуjу и високе моралне вриjедности, млади људи, људи коjи уливаjу повjерење не само партиjских колега већ и наших суграђана коjи ниjесу политички диференцирани. Подсjећамо вас да jе у претходних годину и по дана, сада одлазећа власт, под плаштом грађанске листе, иза себе оставила нестабилност у вршењу власти, нестручност и мањак компетенциjа за реализациjу планираних проjеката, реваншизам према политичким неистомишљеницима, нарушен грађански склад... jедном риjечjу амбиjент какав Тиват као туристичка дестинациjа коjа тежи да се jош височиjе позиционира на туристичкоj мапи, не заслужуjе - рекла је Никчевић.

Она се још једном обратила грађанима Тивта.

- Уважене суграђанке и суграђани, сви ви коjи рационално расуђуjете и желите да спокоjно живите у свом граду, коjега ће стабилно и са визиjом развиjати ДПС Тиват у заjедништву са онима коjи желе да помогну даљем развоjу  савременог Тивта, града коjи зна да сачува своjе националне и вjерске различитости, подржите нас да рjечником економиjе а не идеологиjе мjеримо наш заjеднички успjех - закључила је Никчевић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 06:01