Miloš Nikolić, portparol DPS-a / - FOTO: DPS
06/05/2024 u 19:30 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Nikolić: PES širi laži velikosrpske propagande

Iz PES-a su ranije saopštili da DPS pokušava da profitira na temi koja je jako osjetljiva i za same žrtve genocida u Srebrenici, na što se oglasio portparol partije Miloš Nikolić.

- Reakcija Poketa Evropa sad, kojom su se svrstali u red onih koji šire laži velikosrpske propagande, na nivou je pameti i političkog dometa njihovog novog gurua Tihomira Dragaša - stoji u reagovanju Nikolića.

Kkao je kazao, žalosno je što je jedna nova partija na političkoj sceni koja se makar formalno zalaže za evropske vrijednosti, spala na to da ponavlja laži Momčila Mandića i ostalih agenata velikosrpskog nacionalizma koji i dan danas veličaju Srebrenicu kao akt herojstva.

- Imamo razumijevanja za frustraciju gospode iz PES-a, zbilja nije jednostavno trpjeti javno šamaranje od državnog vrha Srbije u kontinuitetu a ne smijeti odgovoriti ni jednu jedinu riječ na stalna ponižavanja. Na kraju, državnom vrhu Srbije čestitamo - dresura i sedlanje novog političkog konja za trku ide više nego dobro. A građani ne treba da brinu - Demokratska partija socijalista će ostati čvrsta odbrana vrijednosti na kojima počiva savremena, moderna i pristojna Crna Gora. Za takvu Crnu Goru jedna činjenica će uvijek biti nesporna - u Srebrenici se desio genocid - zaključuje u saopštenju Miloš Nikolić, portparol DPS-a.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

13. maj 2024 18:35