ГП УРА / - ФОТО: ГП УРА
29/01/2022 u 12:12 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Никшићка УРА: Подржавамо руководство странке, друштво ослободити поларизације

Црна Гора што прије мора да убрза и максимално ојача пут ка ЕУ а то у овим околностима није било могуће због тога што Влада није имала већинску подршку парламента за реформске процесе, казали су у саопштењу.

Никшићка УРА једногласно даје пуну подршку руководству странке у процесу формирања европске владе која би државу ријешила политичке кризе и потешкоћа у функционисању власти, констатовано је на синоћњој сједници никшићког одбора УРА, казали су у саопштењу.

Бављење политиком значи преузимање и одговорности а не гурање проблема под тепих, наглашавају из УРА-е.

 - Црна Гора што прије мора да убрза и максимално ојача пут ка ЕУ а то у овим околностима није било могуће због тога што Влада није имала већинску подршку парламента за реформске процесе - истичу у саопштењу.

Никшићка УРА охрабрује руководство странке да се програм социо-економских реформи настави и оснажи, да се политичка ситуација стабилизује и привуку нови инвеститори. Подршка стиже и за намјеру да се црногорско друштво ослободи тензија и јаке поларизације како би се постигла већа хомогенизација око питања које су круцијални национални интереси – европска, грађанска и еколошка Црна Гора.

На сједници одбора присуствовао је предсједник странке Дритан Абазовић, потпредсједници Филип Аџић и Горан Ђуровић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. maj 2024 06:34