Нела Савковић Вукчевић / - фото: ДПС
23/08/2021 u 13:34 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Савковић Вукчевић: Селективном осудом напада на новинаре, власт поларизуjе друштво

Суjета, комплекси и подjела на подобне и неподобне новинаре, jош jедном су потврдили да ова власт jедно прича западним партнерима, а друго ради, казала је Савковић Вукчевић

Премиjер Здравко Кривокапић, предсjедник Скупштине Алекса Бечић и потпредсjедник Владе Дритан Абазовић су у своjим твитовима осуде ометања новинарске екипе ТВ Виjести на радном задатку jуче на Цетињу показали своjе право политичко лице. Показали су ко су њихови новинари, и чиjа су они власт. У жару борбе за медиjске слободе заборавили су да осуде и jучерашњи уличарски напад на jедну од водећих новинарки региона Тамару Никчевић, саопштила је  чланица Извршног одбора ДПС Црне Горе Нела Савковић Вукчевић.

– Суjета, комплекси и подjела на подобне и неподобне новинаре, jош jедном су потврдили да ова власт jедно прича западним партнерима, а друго ради – казала је Савковић Вукчевић,  додајући да су тим показали и одсуство њиховог политичког искуства и демократског капацитета.

Међутим, од кога jе, очекивано jе. Управо из тих кругова и партиjа се већ подуже истраjава у таргетирању Тамаре Никчевић. Jучерашњи напад на њу само jе jош jедан резултат цртања мета и говора мржње од стране актуелне власти усмjереног према слободним поjединцима, закључила је Савковић Вукчевић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 18:04