Фото: Пленум 083, Фејсбук
14/07/2021 u 12:40 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Никшић: У пожару уништено возило Жељка Перовића, члана Пленума 083

Уколико полиција не обави свој посао ваљано, питамо се ко би био сљедећи и докле би Никшићани требало да трпе обијест најгорих становника овог града, наводе они у објави

Синоћ је у центру Никшића запаљено возило Жељка Перовића, члана Пленума 083, саопштено је на Фејсбук страници Пленума 083.

image

- Фото: Пленум 083, Фејсбук

-Наш Жељко је човјек беспрекорне биографије: угледан бивши фудбалер и актуелни предузетник, уважен у своме граду, а неком је ниткову, ето, пало на памет да му, под окриљем ноћи, уништи аутомобил.  Не желећи да прејудицирамо исход истраге, вјерујемо да се разлог може тражити у чињеници да многим овдашњим људима прљавих биографија смета то што Жељко Перовић, именом и презименом, увијек и врло конкретно говори о проблемима овога града. Позивамо полицију да под хитно реагује и нађе починиоца. Сматрамо да би то био показатељ да се ствари у овој земљи мијењају те да узорни и пристојни грађани више не морају да страхују од којекаквог шљама што је, у годинама за нама, навикао да некажњено производи хаос по Никшићу. У противном, уколико полиција не обави свој посао ваљано, питамо се ко би био сљедећи и докле би Никшићани требало да трпе обијест оних најгорих становника овог града?-наводе они у објави.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 02:46