/ - NOVA SRPSKA DEMOKRATIJA, NSD
04/07/2024 u 17:50 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

NSD Budva: Jovanović da prestane sa besprizornom kampanjom protiv naše koalicije

Iz NSD su pozvali Nikolu Jovanovića "da prestane sa ogavnom i besprizornom kampanjom vrijeđanja koju ovih dana vodi protiv liste “Za budućnost Budve” i građana".

Dodaju da ga za to pozvali "iz razloga što se sve ovo radi kako bi pokušao da nas uvede u svađu sa nekadašnji saopštili su iz OO NSD Budva".

- Nema naivnih koji ne prepoznaju ono što je krajnji cilj i ko je meta njegovih „anketa” i poziva upućenih građanima Budve. U takvu polemiku i svađu koja treba da se obije o glavu onoga koji je pritvoren nas može teško uvući. Tu mu želju ne možemo ispuniti iz prostog razloga što nije tajna da je u svakoj prethodnoj organizaciji u kojoj se nalazio radio sve što je bilo u njegovoj moći da zavadi ljude kako bi ostvario ličnu korist -naveli su u saopštenju.

Jovanović pozvao predstavnike pet izbornih listi, do kraja sedmice saopštiće sa kim je ugovorio sastanak

Kako su dodali, nažalost, “u Budvi je uspio ono što do tada nije polazilo za rukom bilo kom drugom političaru iz Budve, i da zavadi kumove, braću i prijatelje”, prenosi portal RTCG.

- Mi znamo da će u nedelju kada se održi konstitutivna sjednica SO Budva Nikola Jovanović biti samo jedan od 33 odbornika, a to se teško podnosi posebno kada ste dovedeni prije nekolike godine da budete posluga starim budvanskim familijama, a onda iznenada pomislite da im možete postati gospodar. Pametnije bi bilo Nikoli Jovanoviću da nakon konstitutivne sjednice Skupštine u Budvi ode do porodice Carević ili Božović kako bi mu našli neki angažman u skladu sa njegovim kvalifikacijama i sklonostima nego što se bruka čak i pred onima koji su glasali za listu na čijem je čelu bio - zaključuju iz OO NSD Budva.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
04. jul 2024 17:51