Крстовић / Фото: Демократе
22/07/2021 u 10:11 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Одборник Демократа Вешовићу: Зашто са ДФ-ом желите да срушуте Владу?

Пустите се немаштовитих папагајских флоскулетина и јефтиних покушаја хумора, поручује Крстовић Вешовићу

Шеф клуба одборника у Скупштини Главног града Јанко Крстовић поручио је лидеру подгоричког ДПС-а Чаславу Вешовићу да се "пусти немаштовитих папагајских флоскулетина и јефтиних покушаја хумора, него да открије грађанима зашто заједно са ДФ жели да сруши Владу..

Крстовић је реаговао пошто је Вешовић оптужиоп Демократе да вријеђају демократски фронт, а после сједе са њима у истим фотељама. 

Лидер подгоричког ДПС-а оптужује Демократе: Вријеђате ДФ, па сједите с њима у истим фотељама

- Прво да кажемо да нам је драго јер примјећујемо да учимо ДПС да ради. Умјесто да, као некад, за „срећнога вакта“, вријеме безбрижно проводе у башти неког кафића, сад сједе увече, зноје се и пишу саопштења. Једини проблем за сад јесте што немају шта да кажу, али важан је труд. Откад смо их развластили, а затим и понизили на локалним изборима, схватили су да је рад створио човјека, па веле да и они покушају. Цијенимо- каже Крстовић. 

Он тврди да ДПС по налогу Мила Ђукановића бојкотује парламент.

- По његовом налогу протестујете против Владе. По његовом налогу и ви и они заједно свакодневно нападате Демократе. А знате ли зашто то радите, Чаславе? Јер вам је и једнима и другима ноћна мора грађанска, умјерена, помирена Црна Гора на чијој несрећи и подијељености не можете да јашете. Јер смо разобличили да су они лажни Срби, а ви лажни Црногорци, и да је све то ваша договорена игранка како бисте спријечили ово друштво да се опорави и крене напријед. Зато су вам толики проблем Демократе. Знате ви одлично ко је ваш истински противник. Зато само Демократама и нашим саборцима горе аутомобили, Чаславе. Али ништа вам то неће помоћи, таман као што вам нису помогле ни силне пријетње и физички напади раније- додао је Крстовић. 

Упитао је Вешовића гдје је то пао договор ДПС и ДФ о заштити, бијегу и прикривању Светозара Маровића.

- Сјећате се Светозара, претпостављамо? Kриминалац-идеолог ваше партије. Гдје су ДПС и ДФ прославили заједничко усвајање изборног законодавства које је Црну Гору гурнуло у амбис, и шта је било на менију?  Да ли се сјећате високог Вучићевог функционера и вашег и ДФ пријатеља, господина Селаковића и његових ријечи на вашем конгресу: од ДПС треба учити? Сјећате се Селаковића, претпостављамо? Вашег и Мандићевог пријатеља. Поносите ли се ДПС-ДФ бојкотом парламента, заједничким протестима, схизофреним националистчким оргијањима по Црној Гори? Гдје је пао договор о коалицији? Је ли опет на Дахлановом канабеу? Сјећате се и Дахлана, претпостављамо? И за крај нам кажите, како ће се звати коалиција, и ко ће бити носилац листе? Претпостављамо Ђукановић, јер Мандић то свакако не смије- поручује Крстовић. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 03:54