Спајић / -Фото: Срђан Бољевић
17/07/2021 u 22:34 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Огласио се Спајић: Ако вам не одговарам, смијените ме, богат сам ушао у Владу

Тридесет година су куповали аута од државних пара и нисте их питали како је то могуће, каже министар

Министар финансија Милојко Спајић огласио се на Твитеру, пошто је Портал Дана објавио информацију да је Агенцији за спречавање корпуције пријавио куповину најновијег модела аутомобила "мерцедес".

Министар Спајић пријавио да је купио "мерцедес" од преко 120.000 еура

Он је поручио да "ако не одговара као министар, треба да буде смијењен у Скупштини".

- Тридесет година су куповали аута од државних пара и нисте их питали како је то могуће. Мене питате како је могуће да сам за своје, трудом зарађене паре у Јапану и Сингапуру, купио ауто да не бих јахао државу и користио службено у приватне сврхе. И још сам био дрзак да то пријавим. Досад се улазило у владу да би се обогатило, а ја сам ушао богат у Владу да искрено помогнем својој земљи. Ако вам не одговарам као министар, смијените ме на Скупштини- поручио је Спајић. 

Подсјетимо, Портал Дана је објавио информацију да је Спајић пријавио Агенцији за спречавање корупције куповину аутомобила марке "мерцедес" најновије класе GLE 300D 4 MATIC.

У картону о извјештају имовине, у које је Портал Дана имао увид, пише да је извјештај ажуриран 2. јула, када је Спајић пријавио куповину овог аутомобила. 

Организација Алтернатива је још прије мјесец дана тврдила да је Спајић недавно купио "мерцедес" ГЛ класе који, како тврде, кошта 122.000 еура. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 10:27