/ - ДНП
10/01/2022 u 12:57 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Пејовић: Само болестан ум може одапињати отровне стрелице према Ђоковићу

На примјеру Новака Ђоковић власт у Аустралији је дотакла дно дна и послала поруку читавом слободољубивом свијету да је тамо сахрањено право и правда, навео је он

Потпредсједник ДНП-А, Јово Пејовић, саопштио је да само "болестан ум задојен неизљечивом мржњом може у јавности и на друштвеним мрежама одапињати отровне стрелице према тако великом човјеку и шампиону какав је Новак Ђоковић".

- Колико год се полтронски свијет трудио да умањи његове успјехе и заустави његов пут ка још већим успјесима то им неће поћи за руком, јер Новак је давно дотакао звијезде и обезбиједио почасно мјесто на врху листе најбољих спортиста свијета. Неоспорно је да су Федерер и Надал исписали историју тениса на свој начин, али пут којим је Новак пролазио да би стигао до врха био је неупоредиво тежи, зато су и његови резултати већи. Међутим, оно по чему се Новак издваја од свих је и то што је увијек био и остао свој и на терену и ван њега. Зато као један од његових највећих фанова који не пропушта ни један његов меч и који све његове побједе и поразе преживљава на посебно емотиван начин, осјећам понос што су његови коријени дубоко уграђени у темеље Црне Горе на које он никада није заборавио- наводи у саопштењу.

Поручује да зато сви они мали људи ма гдје се налазили и ма гдје живјели који покушавају минимизирати резултате које је Новак као човјек и спортиста остварио треба да знају да ће они остати небитни, а Новак вјечан и непобједив.

- На примјеру Новака Ђоковић власт у Аустралији је дотакла дно дна и послала поруку читавом слободољубивом свијету да је тамо сахрањено право и правда. Аустралија је на примјеру Новака Ђоковић показала да у њој и у 21. вијеку владају правила Дивљег Запада, и да судске одлуке немају значаја- навео је он.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. maj 2024 05:37