Pokret evropa sad / - PES
23/07/2024 u 12:22 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

PES: Milatović dok je bio u PES-u zalagao se za ulazak BS-a i ZBCG-a

Dok je zvanično bio u PES-u, Milatović se zalagao da Vlada bude inkluzivna i iskazivao žaljenje što u Vladi ne participira Bošnjačka stranka.

- Podsjećamo Milatovića, prije nego nastavi da morališe na izjavu koju je dao 17. oktobra prošle godine. Tada je kao funkcioner PES-a rekao da žali što je Vlada manjinska i da nije dobro što Bošnjačka stranka nije dio izvršne vlasti - podsjećaju iz PES-a. 

Kako ističu, koliko je predsjednik države licemjeran najbolje se može potvrditi i provjerom ove izjave.

Milatović: Danas svjedočimo još jednoj prevari i vrijeđanju zdravog razuma građana

- Nakon što se odrekao partije koju je iskoristio za svoju fotelju, zatim programa Evropa Sad 1 i 2, Milatović se sada odriče i onoga što je zastupao do prije par mjeseci.  Kontinuirana saradnja sa sadašnjom opozicijom, opstrukcije koju vrši na svakom koraku, ukazuju da se na kraju Milatović odrekao i onih koji su ga podržali na predsjedničkim izborima.  Da ovaj zaokret nije slučajan najbolje će potvrditi i saradnja koju je dogovorio sa DPS-om u Glavnom gradu.  Ti eventualni izbori će pokazati koliko predsjednik države ima legitimitet i koliko mu je ostalo od 222 hiljade građana - saopštili su iz PES-a. 

Zaključuju da će biti jasno da li su Crnoj Gori neophodni vanredni predsjednički izbori, na kojima će Milatović vjerovatno predstavljati nove saveznike iz opozicije.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu

Izdvojeno

07. septembar 2024 20:41