Pokret evropa sad / - PES
21/06/2024 u 15:33 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

(VIDEO) PES: Pjesme posvećene Zoranu Lazoviću neprilične za donatorsko veče

Donatorsko veče koje je sinoć upriličeno povodom proširenja Dnevnog centra "Tisa" zloupotrebljeno je od strane organizatora, tvrdi klub odbornika PES-a.

Tokom događaja, kako su saopštili, omogućili su da se izvodu pjesme posvećene Zoranu Lazoviću, koji se nalazi u Spužu zbog sumnje za saradnju sa organizovanim kriminalom.

Podsjećamo javnost, događaju su prisustvovali i odbornici Dražen Petrić i Jelenka Andrić u namjeri da pruže podršku djeci sa smetnjama u razvoju i tako pokažu da možemo političke razlike ostaviti po strani kada su određene teme u pitanju.

Ne sporimo pravo nikome da veliča bilo koje idole, da proziva kraljevima koga god želi, da čuva sinove države koji su se u proteklih 30 godina basloslovno obogatili pod plaštom čuvanja njene bezbjednosti i čuva sinove koji na SKY aplikaciji ležerno ćaskaju sa najtežim kriminalcima. Jedino šta sporimo i šta oštro osuđujemo jeste pretvaranje donatorske večeri u kafanski ambijent i veličanje kontroverznih pripadnika sektora bezbjednosti, o kojima makar građani Bijelog Polje sve znaju - saopštili su iz ove političke partije.

Poručili su, bez obzira što su skup napustili prije nego je započet kafanski repertoar, ubuduće neće prisustvovati sličnim skupovima, a podršku i pomoć za dobre i plemenite inicijative će iskazivati na drugačiji način.

Dnevni centar "Tisa" uskoro obilježava dviјe deceniјe rada: Brinu o preko 100 korisnika

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu

Izdvojeno

01. jul 2024 22:29