Pokret evropa sad / - PES
28/02/2024 u 12:26 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

PES Plav: Jedinstvo poslaničkog kluba, garant da će Vlada realizovati sva obećanja

Posebno nas raduje iskazano jedinstvo poslaničkog kluba, što nam daje sigurnost da će svi ciljevi koje je Vlada zacrtala biti realizovani, uključujući program Evropa Sad 2 i punopravno člansvo Crne Gore u Evropskoj Uniji, naveli su iz tog obora PES-a

Plavski inicijalni odbor Poketa Evropa Sad je jedinstven i snažno podržava politiku i proprogramske odrednice Pokreta, poručuju iz tog odbora PES-a.

Iskazano jedinstvo i apsolutna posvećenost rezultatima je, kako kažu,” garant” pune implementacije programskih ciljeva koji su usmjereni na dobrobit svih građana Crne Gore.

- Posebno nas raduje iskazano jedinstvo poslaničkog kluba, što nam daje sigurnost da će svi ciljevi koje je Vlada zacrtala biti realizovani, uključujući program Evropa Sad 2 i punopravno člansvo Crne Gore u Evropskoj Uniji, naveli su iz tog obora PES-a u saopštenju.

Misija unapređenja životnog standarda je, prema njihovim riječima, nešto što “građani naše opštine svakog dana sve više prepoznaju”.

- Jer za razliku od prethodnika koji su retorički, aktuelni premijer Spajić nas suštinski integriše i primiče standardima Evropske unije, kazali su iz plavskog PES-a.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu

Izdvojeno

20. maj 2024 03:09