Zdenka Popović / - FOTO: SKUPšTINA CRNE GORE
19/06/2024 u 13:57 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Popović: Usvajanje svih IBAR zakona predstavlja korak bliže ka ostvarenju naših strateških ciljeva

Usvojanje svih zakona potrebnih za dobijanje IBAR-a je značajan trenutak za našu državu, jer smo zajedničkim trudom ispunili sve neophodne uslove i postavili temelje za dalji napredak na evropskom putu, saopštila je potpredsjednica Skupštine Zdenka Popović.

- Ova postignuća predstavljaju korak bliže ka ostvarenju naših strateških ciljeva integracije u Evropsku uniju, što će donijeti brojne benefite za naše građane, uključujući ekonomski rast, bolju infrastrukturu i jačanje vladavine prava. Kao potpredsjednica Skupštine Crne Gore, ponosna sam na visok nivo odgovornosti i saradnje koji su pokazali svi učesnici u ovom procesu. Dokazali smo da nam je interes građana Crne Gore na prvom mjestu. Zahvaljujući konstruktivnom dijalogu i zajedničkom radu svih političkih aktera, uspjeli smo da prevaziđemo razlike i fokusiramo se na ono što je najvažnije – dobrobit naše zemlje i naših građana, istakla je ona.

(VIDEO) Poslanici ponovo izglasali dva IBAR zakona koje je Milatović vratio

Kako je istakla, očekuje dobijanje pozitivnog Izvještaja o procjeni ispunjenosti privremenih mjerila.

- Ovo će biti potvrda da smo na pravom putu i dodatni podstrek za nastavak reformi koje će osigurati bolju budućnost za sve nas. Nastavljamo raditi posvećeno i predano, kako bismo ostvarili sve postavljene ciljeve i omogućili Crnoj Gori da zauzme svoje zasluženo mjesto među evropskim državama, zaključila je Popović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
02. jul 2024 08:58