Скупштина Црне Горе / - Архива
28/01/2022 u 11:58 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Посланици парламентарне опозиције са представницима држава чланица ЕУ, САД-а, УК и Сјеверне Ирске

Састанак ће се одржати у Плавоj сали Скупштине Црне Горе у Подгорици са почетком у 15 часова, а на почетку jе дозвољено снимање “покривалица” и фотографисање

Посланици парламентарне опозициjе ће данас 28.1.2022. године организовати састанак са резидентним дипломатским представницима држава чланица ЕУ, САД и Уjедињеног Краљевства Велике Британиjе и Сjеверрне Ирске, на тему актуелне политичке ситуациjе, саопштили су из Социјалдемократске партије ЦГ.

Како су навели, састанку ће присуствовати Даниjел Живковић, предсjедник клуба посланика Демократске партиjе социjалиста - Либералне партиjе, Рашко Коњевић, предсjедник клуба посланика Социjалдемократска партиjа СДП - Албанска коалициjа “Jедногласно”, Иван Браjовић - предсjедник клуба посланика Социjалдемократа и Кенана Струjић Харбић - предсjедница клуба посланика Бошњачке странке, као и независни посланик Генци Ниманбегу.

- Састанак ће се одржати у Плавоj сали Скупштине Црне Горе у Подгорици са почетком у 15 часова, а на почетку jе дозвољено снимање “покривалица” и фотографисање - поручили су из Социјалдемократске партије Црне Горе. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 01:36