/ - URA
06/07/2023 u 10:21 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Predsjednik cetinjske URA poziva građane da u subotu glasaju za SDP

Molim i pozivam naše prijatelje da podrže listu SDP i konkretno nosioca liste Nikolu Đuraškovića, poručio je on

Predsjednik cetinjskog odbora Građanskog pokreta URA Slavko Šole Janković pozvao je "prijatelje" da na ponovljenom glasanju na jednom biračkom mjestu na Cetinju 8. jula podrže Socijaldemokratsku partiju (SDP). On je to objavio na svom Facebook profilu.

-Poštovane sugrađanke i sugrađani Želim kao Predsjednik CETINJSKE URA da se oglasim povodom izbora koji će se održati u subotu na biračkom mjestu LPO ll.

Molim i pozivam naše prijatelje da podrže listu SDP i konkretno nosioca liste Nikolu Đuraškovića, kako bi na taj način pokazali da dijelimo zadovoljstvo radom lokalne samouprave, da cijenimo otklon od Dps kriminalne i poražavajuće politike, koja je od našeg Cetinja napravila grad iz kojeg mladi ljudi jedva čekaju da odu i čije posledice ćemo još dugo ispaštati.

Nadam se da ćemo u periodu koji slijedi svi zajedno, činjeti sve da Cetinje bude istinska Prijestonica i da bez obzira na određene stvari oko kojih se ne slažemo, budemo uvijek u funkciji dobra za naše građane, što smo kroz bezuslovnu podršku i zajednička djela i dokazali.

Želim vam uspješan izborni dan u nadi da ćemo u narednom periodu imati obostrano bolju saradnju, ne gledajući uvijek uskopartijske interese, već činjeti sve da bude više poštovanja i dobrih međuljudskih odnosa, kako nas tako i naših sugrađana i na taj način sigurnog dobra i prosperiteta istih. Živjeli i srećno - naveo je on na svom Facebook profilu.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
ТАГОВИ
URACETINJE SDP
19. maj 2024 14:52