Абазовић / - Портал Дан
27/02/2022 u 09:29 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Провокације на рачун Абазовића: Вицепремијера вријеђали на прослави

Абазовић је присуствовао скупу јер је био хуманитарног карактера - прикупљала се помоћ за двије породице, од којих је једна муслиманска-албанска из Улциња

Потпредсједник Владе Црне Горе и предсједник Грађанског покрета УРА Дритан Абазовић јуче је био гост на слави Православног братства Ступови у једном ресторану на Биочу.

У свом реаговању, Абазовић је синоћ навео да је демонстрантима који су га дочекали испред РТЦГ 21. јануара обећао да ће доћи на њихов скуп и подржати хуманитарну акцију коју су организовали. 

На појединим снимцима могле су се чути увреде на рачун Абазовића.

У реаговању, Абазовић је даље навео да је одржао ријеч и да је дошао на скуп гдје се прикупљала помоћ за двије породице, од којих је једна муслиманска-албанска из Улциња. 

- Иако имамо дијаметрално супротне ставове по скоро свим могућим питањима, није ми сметало да одржим ријеч, да са њима сједнем и придружим се хуманитарној акцији - истакао је Абазовић. 

Лидер Уре је назначио да је овом друштву као никад до сад потребно помирење и да сваки појединац треба да допринесе међусобном поштовању и уважавању свих вјера и нација, градећи заједничким напорима друштво на грађанској, мултиетничкој, мултиконфесионалној основи. У том смислу, Абазовић је истакао да томе свакако не доприносе ни скандирања упућена мени на протестном скупу 21. јануара, нити пјесме са непримјереним садржајем које су се вечерас могле чути, од којих се јавно ограђујем.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 04:57