Лого Покрет за промјене / - фото: Фејсбук ПзП
14/02/2022 u 16:36 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ПзП: Најоштрије осуђујемо паљење возила Ђуровића, надлежне институције хитно да расвијетле случај

Оваj кукавички чин неће ни наjмање поколебати нашег колегу у истраjноj и часноj борби коjу годинама заjедно водимо против мафиjашке хоботнице и ДПС, поручили су из Покрета за промјене

Из Покрета за промјене су наjоштриjе осудили паљење возила Дејану Ђуровићу и позвали надлежне институције да расвијетле случај.

- Уопште нас ниjе изненадила информациjа да jе неко поново ударио на Демократски Фронт, овог пута одлучивши да скрнави имовину посланика Деjана Ђуровића, нашег колеге и приjатеља из клуба Демократског Фронта. Оваj кукавички чин неће ни наjмање, сигурни смо, поколебати нашег колегу у истраjноj и часноj борби коjу годинама заjедно водимо против мафиjашке хоботнице и ДПС - поручили су из Покрета за промјене. 

Додају да је и оваj случаj показао да jе безбjедносни сектор у тоталном расулу и да су промjене неопходне и у том ресору.

- Такође се искрено надамо да ће припадници Управе полициjе брзо и ефикасно риjешити оваj случаj и доказати да су на страни истине и правде а не на страни криминалаца коjи покушаваjу застрашити политичке неистомишљенике - закључују из Покрета за промјене.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 00:26