Blažo Rađenović, URA / - URA
20/06/2024 u 20:08 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Rađenović: Podržavam stav Krapovića u vezi Skočiđevojke

Blažo Rađenović, predsjednik OO URA Budva, saipštio je da podržava stav Krapovića u vezi Skočiđevojke i očekuje nakon njegovih teških optužbi na račun Odovića da više sa njim ne sjedi u Vladi

- Kao Paštrović i Budvanin podržavam borbu ministra Krapovića da zaustavi Vladu koja želi da napravi urbanocid na teritoriji Skočiđevojke i Paštrovića - saopštio je Rađenović.

On je dodao da osim saopštenja koje podržava, jer kako kaže javnost mora biti upoznata sa štetnim namjerama Spajićeve Vlade, da očekuje i uskraćivanje podrške, kao jedini logičan slijed.

- Nedopustivo je da Krapović kao Budvanin, koji dobro zna šta za nas znači prostor, koji jeste najveći resurs, a kojeg je sve manje u Budvi, bude u takvoj Vladi. Naročito kad sumnja na koruptivne radnje svog kolege i njegove ekipe, a koje mogu nanijeti nemjerljivu štetu građankama i građanima sa ovog prostora, ali i Crne Gore - poručio je Rađenović.

Kako je naglasio, pored krivičnih prijava Krapovićevih kolega iz Budve, gospodina Krsta Radovića i nosioca liste Demokrata na posljednjim lokalnim izborima u Budvi Ðorđa Zenovića, koji jesu prepoznati kao borci za zaštitu prostora, ne bi ni prema njima bilo pošteno samo osuditi ministra Odovića i ostati dio tima sa njim u Vladi.

- Nadam se da Krapović kao odgovoran čovjek, kojem vjerujem da je Budva ispred bilo koje fotelje, neće ostati samo na kritici i riječima upućenim Odoviću već će zajedno sa partijskim kolegama uskratiti povjerenje takvoj kriminalnoj i koruptivnoj Vladi, jer vam sa takvima, znajući za sta smo se zajednicki borili, nije mjesto - zaključio je Rađenović.

Odović: Drage volje ću uvesti moratorijum na gradnju u Budvi

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. septembar 2024 00:00