Mileta Radovanić / - MILETA RADOVANIć (FOTO: URA)
25/07/2024 u 11:48 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Radovanić: Bilo bi dobro da podnesete ostakve kako ne bi opterećivali naš EU put

Zabrana ulaska u Republiku Hrvatsku, zemlju članicu Evropske unije (EU), predsjedniku Skupštine Crne Gore Andriji Mandiću, potpredsjedniku Vlade Aleksi Bečiću, koji je do prije par dana bio zadužen za vanjsku politiku, kao i Milanu Kneževiću, poslaniku i predsjedniku DNP-a, jasan je signal da ova politička garnitura ne može uvesti Crnu Goru u EU", saopštio je generalni sekretar Građanskog pokreta URA Mileta Radovanić.

- Premijer Milojko Spajić i predsjednik Skupštine Andrija Mandić su u potpunosti ugrozili evropski put Crne Gore i doživjeli fijasko na spoljnopolitičkom planu. Pogubna politika parlamentarne većine i vlade su definitivno pokvarili dobrosusjedske odnose, nešto po čemu je Crna Gora bila prepoznata, pa smo došli na korak od potpunog prekida diplomatskih odnosa sa državom članicom EU- naveo je još Radovanić.

Kako je dodoa, imajući u vidu “Frankenštajn” vladu sa više resora nego što ima stolica u zgradi vlade, ostaje jedino nejasno da vidimo ko će od raznih ministara i potpredsjednika zapravo odgovoriti Republici Hrvatskoj.

- Bilo bi dobro da podnesete ostakve kako ne bi opterećivali naš EU put- zaključio je Radovanić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. oktobar 2024 05:54