СД, лого / - СД, лого
26/11/2021 u 22:49 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

СД Цетиње: Министре Секуловићу престаните да вријеђате часне људе

Сматрају да се Секуловић, свјесно или несвјесно, како наводе, ставио у улогу једног од спроводитеља агенде "српског света" у Црној Гори

Министар унутрашњих послова Сергеј Секуловић наставља да, у маниру свог партијског шефа, вријеђа грађанке и грађане Цетиња тврдећи да су мирни протестанти на Цетињу били наоружани, а да у Цетињском манастиру није било наоружаних људи, саопштиле су Социјалдемократе Цетиње.

 - Да ли ће вјеровати својим очима или одлазећем министру Секуловићу, оставимо грађанима да одлуче. А оно што је до нас ћемо му јасно и гласно рећи – маните се Цетиња и престаните да вријеђате часне људе којима су, усљед реакције припадника полиције којима сте Ви наредили да дјелују, односно неко други Вама, животи били угрожени. То нијесу никакви терористи, то нијесу никакви насилници, то су наше суграђанке и суграђани, као и остатак грађана Црне Горе који нијесу спремни да, зарад мало власти, Црну Гору од грађанске направе теократском државом - наводе у саопштењу.

Сматрају да се Секуловић, свјесно или несвјесно, како наводе, ставио у улогу једног од спроводитеља агенде "српског света" у Црној Гори.

 - Нажалост, Ваше је право да, узурпирајући функцију на којој се незаслужено налазите то радите, али немате право да на овакав начин таргетирате све оне часне људе чије сте животе 4. и 5. септембра довели у опасност. На Цетињу Вам, ма ко да сте, то неће проћи -  закључили су у саопштењу.

Подсјетимо, Секуловић је казао да у Цетињском манастиру, током устоличења митрополита Јоанинија, нијесу била наоружана лица.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 21:07