СД, лого / - СД
29/11/2021 u 14:36 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

СД: Ресор министарке Братић најгоре оцијењен

А премиjер, умjесто да овакву срамоту од рада у ресору нотира, упорно даjе jавну подршку Братићевоj, наводе из ове опозиционе партије

 Министарство просвjете за годину дана jе, под руководством Весне Братић, дошло од jедног од наjбоље оциjењених министарстава до наjгорег, према наjновиjем истраживању ЦГО, наводе из СД-а.

– Наиме, према свим релевантним истраживањима спроведеним неколико година уназад, Министарство просвjете било jе у самом врху по оцjени квалитета рада, а сада jе не ни на претпосљедњем, него на посљедњем мjесту! Такав драстичан пад довољно говори о томе како већина грађана перципира рад Весне Братић, коjа jе без сумње наjгори министар просвjете не само ове године, већ и у историjи Црне Горе – поручују Социјалдемократе. 

До такве „титуле” ниjе jе довела само чињеница да оваj ресор биљежи катастрофално назадовање у мрачни средњи виjек, већ и чињеница да jе то назадовање производ намjере да се оваj ресор уништи, истичу из СД-а.

– Примjер у мору таквих, jесте данашња информациjа да Весна Братић систематски и темељно, након што jе на чело школа поставила екстремисте, и у школске одборе уводи лица коjа су повезана са црквом, а коjа, како се може прочитати, имаjу основну школу. А премиjер, умjесто да овакву срамоту од рада у ресору нотира, упорно даjе jавну подршку Братићевоj. Па jе сасвим jасно ниjе до ње, него до онога ко jе ту држи и ко jе jеднако лоше оциjењен. И зато таj неко мора да оде. Одмах – закључују из СД-а.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 18:04