Тробојка постављена у Будви / - ДФ Будва
15/09/2021 u 19:33 h
Дан порталДан портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

СДП Будва: Неће проћи претварање у националистичку паланку

Због тога jе краjње вриjеме да врате мандат грађанима и да се успостави озбиљна и одговорна локална управа коjа неће диjелити него уjедињавати Будванке и Будване, навео је Михаило Ђуровић

Социjалдемократска партиjа оштро осуђуjе jутрошње истицање застава друге државе коjе jе по булеварима очигледно одрадила локална самоуправа. Изнова се показуjе да jе власт у Будви само послуга властима Александра Вучића и званичног Београда, и да подржаваjу сваку њихову, ма колико глупаву, идеjу, казао је Михаило Ђуровић, предсjедник ОО СДП Будва.

– А идеjи да се заставама само jедног народа и сусjедне државе доприноси jачању европског пута и грађанског концепта државе ће се вjеровати таман колико и изjави директора Комуналног предузећа кад су прошли пут ширили тробоjке, да jе то због француске револуциjе. Будва jе мултиетничка средина и свjетска туристичка дестинациjа у коjоj се могу чути десетине jезика сваког дана и њено претварање у националистичку паланку неће проћи, jер то не жели огромна већина у нашем граду. Краљица Медитерана, град разних култура и народа током два милениjума траjања данас има власт коjа свакодневно продукуjе нове проблеме. А jедини одговор коjи имаjу на те проблеме jе барjачење по налогу Вучића и стварање атмосфере подjела по националним линиjима. Због тога jе краjње вриjеме да врате мандат грађанима и да се успостави озбиљна и одговорна локална управа коjа неће диjелити него уjедињавати Будванке и Будване – истакао је Ђуровић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 02:50