/ - DAMIR ŠEHOVIć/SD
23/01/2023 u 21:46 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Šehović: Za očekivati da čelnici Vlade gospođu Fajon optuže za crnogorski ekstremizam

Crna Gora je od najuspješnije države u evropskom integracijama postala ne samo problem, nego i “rak rana” za naše evropske partnere. I to za samo dvije i po godine mandata aktuelne i prethodne Vlade! Aferim”, naveo je on

Povodom izjave ministarke spoljnih poslova Slovenije Tanje Fajon da Crna Gora ostaje rak rana, od zemlje koja je bila najuspješnija na putu ka EU sada postaje zemlja koja je problem, oglasio se i predsjednik Socijaldemokrata Damir Šehović.

- Zaključak upravo završenog Savjeta EU za spoljne poslove: Crna Gora je od najuspješnije države u evropskom integracijama postala ne samo problem, nego i “rak rana” za naše evropske partnere. I to za samo dvije i po godine mandata aktuelne i prethodne Vlade Crne Gore! Aferim, navodi se u objavi Šehovića na Tviteru.

Nakon ovih poraznih ali otrježnjujućih ocjena, kao i činjenice da smo se našli u društvu Irana, Jermenije, Avganistana, Venecuele i Etiopije, je za očekivati da čelnici Vlade i parlamentarne većine gospođu Fajon i kompletan Savjet optuže za ekstremizam. Crnogorski naravno, poručio je Šehović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu

Izdvojeno

20. maj 2024 03:11