Секулић / Фото: Архива
08/11/2021 u 21:21 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Секулић одговорио Вуковићу: Свака ти је истина као што је Белгија неутрална

Неистине вама дођу као “добар дан", поручио је директор Директората у Министарству здравља

Генерални директор Директората за дигитално здравље у Министарству здравља Александар Секулић реаговао је на констатацију потпредсједника Ивана Вуковића да је Влада "распад" и да се нико не оглашава поводом актуелне ситуације око коронавируса. 

- Kао што зна и као што је тачно да је Белгија "неутрална" држава, Ивану Вуковићу је буквално свака истина таква. Непропала као и његова политичка каријера. Вуковићу, још нијесте почели ни да читате ни да учите. Неистине Вама дођу као “добар дан”- поручио је Секулић. 

Вуковић: Да ли је могуће да се због короне нико не оглашава из овог распада од Владе?

Подсјетимо, Вуковић се вечерас огласио поводом епидемиолошке ситуације у Црној Гори, пошто је данас Институт за јавно здравље (ИЈЗ) објавио да је у Црној Гори 15 особа преминуло од коронавируса, а да је најмлађа преминула особа имала 25 година.

- Да ли је могуће да ни министарка здравља Јелена Боровинић Бојовић, ни директор Института за јавно здравље Игор Галић, нити било ко из овог распада од Владе не осјећа потребу да се обрати јавности поводом катастрофе која нам се дешава? Барем да каже нешто смислено, да изрази жаљење, апелује на људе, било шта- поручио је Вуковић. 

Институт за јавно здравље раније данас је поново позвао грађане да се вакцинишу.

- Разлог је, ако не и све ситуације до сад, чињеница да је у посљедњих 24 сата преминуло 15 људи. Сви преминули од 1. маја, а који су били млађи од 40 година, укључујући пацијента старог 26 година који је преминуо данас у KЦЦГ, били су невакцинисани - наводи се у саопштењу Института за јавно здравље.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 09:21