Дритан Абазовић / - RADE KOPRIVICA
19/01/2022 u 19:57 h
Jelena BulatovićJelena Bulatović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Секуловић, Радуловић и Бојанић подржали Абазовића

Знам да jе као координатор безбjедносних служби допринио остваривању резултата у борби против организованог криминала - казао је Радуловић.

Од данас је јасно да Влада Црне Горе није јединствена када је ријеч о иницијативи за формирање мањинске владе јер су тројица министара подржали потпредсједника Владе Дритана Абазовића.

Један од њих је министар унутрашњих послова Сергеј Секуловић који казао да не дијели мишљење Јакова Милатовића да од Абазовића треба бити затражена оставка.

Министар вањских послова Ђорђе Радуловић подсјетио је на велики допринос који је Абазовић имао у првој мирној смјени власти у Црној Гори, и додао да је Абазовић много учионио за промоцију Црне Горе и заштиту њених интереса. 

- Такође, знам да jе као координатор безбjедносних служби допринио остваривању резултата у борби против организованог криминала, што jе довело до рекордне заплиjене наркотика - казао је Радуловић.

И министар капиталних инвестиција Младен Бојанић оцијенио је да су Абазовићеве намјере часне и да му повратак ДПС-а на власт сигурно није циљ. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 09:35