Шкреља / Фото: Лазар Ружић
04/04/2022 u 15:25 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Шкреља: Лако је посланицима ДФ-а да се иживљавају над грађанима који једва преживљавају

Лако је и њиховим партијским ухљебима, њиховој дјеци, рођацима, кумовима које су по дубини и ширини државних фирми распоредили, наводи он

Демократски фронт који је деценијама у улози опозиције, увијек гледао како да науди својој држави а да служи туђима, и данас са позиције власти, бахатом злоупотребом функција држи нашу државу и све њене грађане као таоце своје накарадне политике, сматра Луиђ Шкреља, посланик ДПС-а у Скупштини Црне Горе.

-Осмишљеном акцијом блокаде Скупштине у режији Андрије Мандића и његових налогодаваца, уз пристанак Страхиње Булајића да буде учесник овог суспендовања Устава и Пословника, и малтретирања грађана, наносе се озбиљне посљедице по економску ситуацију и стабилност Црне Горе. Тиме је неодговорност челника Демократског фронта, који су свих ових година препознати као реметилачки и дестабилизујући фактор у Црној Гори, превазишла све до сад виђено од стране овог политичког савеза. И то грађани треба да виде, пошто је ово најбољи показатељ како код њих не постоји ни зера одговорности- наводи он.

Додаје да је "лако посланицима ДФ-а, који примају хиљаде еура, а већ мјесецима не раде ништа, и не дају другима да раде, да се иживљавају над грађанима који једва преживљавају".

-Лако је и  њиховим партијским ухљебима, њиховој дјеци, рођацима, кумовима које су по дубини и ширини државних фирми распоредили. Али сваки струковни синдикат, удружење произвођача или обични грађанин треба да зна да је Демократски фронт, тај који кочи институције и онемогућава између осталог и читав низ пакета економске помоћи које све одговорне државе припремају у овој кризи. Како омогућити грађанима да преживе овај удар на стандард, у свакој држави је централна тема, сем у нашој, јер Демократски фронт и његови сателити то онемогућавају.  Оваквим понашањем, испразном реториком и лицемјерним коментарима, у стилу бахатих функционера којима, макијавелистички, средство оправдава циљ, само показују да се цијело њихово политичко дјеловање, програм, идеологија свела само на једно – пуку деструкцију- поручује Шкреља.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 08:37