Луиђ Шкреља / - Луиђ Шкреља
02/10/2021 u 12:52 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Шкреља: Митровићев син нови примјер непотизма актуелне власти

Како је истакао, критеријум важности за именовања и запошљавања постали су рођачко кумовске везе или посједовање партијске књижице, док је потпуно занемарен минули рад, знање и способност

Након реваншистичке смјене политичких неистомишљеника, јуче је Одбор директора Монте пута именовао нове чланове. Тако ће нова перијаница и јуришник на бенефите и плату на државним јаслама бити Стефан Митровић, син свештеника Драгана Митровића и братанић Кривокапићевог кума, министра Ратка Митровића, поручио је посланик ДПС-а Луиђ Шкреља.

 - Ово је само још једно у низу класичних примјера непотизма и кадрирања демонстрацијом снаге актуелне власти, која и не мари за негативно мишљење у извјештају ЕК гдје је изражена забринутост јер чланство у политичким партијама и непотизам снажно утичу на запошљавања у црногорској државној управи - навео је Шкреља

Како је истакао, критеријум важности за именовања и запошљавања постали су рођачко кумовске везе или посједовање партијске књижице, док је потпуно занемарен минули рад, знање и способност. 

 - Свакако да очекујемо одговор на питање које професионалне компетенције посједује и чиме је то млади Митровић завриједио да постане члан Одбора директора Монте пута. До тада остаје нам да видимо да ли ће и у овом случају министар Митровић рећи да му братанић не дође ништа, као што му ни син није био дио породице онда када је откривено да је нелегално градио објекат у Будви - закључио је он.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 17:15