/ Дритан Абазовић
15/09/2021 u 09:37 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

СНП осуђује пријетње и вријеђање које су појединци на Цетињу упутили Абазовићу

СНП позива надлежне органе да адекватно санкционишу виновнике ових тужних догађаја

Социјалистичка народна партија Црне Горе најоштрије осуђује пријетње и вријеђање које су јуче појединци на Цетињу упутили потпредсједнику Владе Дритану Абазовићу и одборнику ГП УРА Славку Јанковићу.

- Вулгарност и примитивизам којим су биле прожете пријетње упућене на вјерској основи говоре да још увијек нисмо савладали основне лекције из демократије, толеранције и поштовања другог и другачијег. Ма колико нам се нечији ставови не свиђали, увијек морамо водити рачуна да не пређемо црвену линију којим се повређује људско достојанство и интегритет било ког појединца- саопштено је из СНП-а.

СНП позива надлежне органе да адекватно санкционишу виновнике ових тужних догађаја, а такође апелују на цјелокупно друштво да се спусте тензије и да сви заједно учине корак ка нормализацији свеукупне атмосфере у којој се тренутно налазимо. 

- Само стрпљењем, толеранцијом и узајамним поштовањем можемо градити друштво у којем ће се сваки грађанин осјећати слободно и безбједно и у којем ће врхунска вриједност омогућавања другом да искаже своје мишљење моћи да дође до свог пуног изражаја- поручују они.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 15:14