/ - фото: СНП
23/03/2022 u 14:13 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

СНП: Директор Управе за шуме да престане са малверзацијама и незаконитим радњама

СНП увјерава јавност и грађане да ћемо, од новог министра пољопривреде захтијевати да Пејовића позове на одговорност, како би се коначно утврдиле наведене незаконите радње, казали су у саопштењу

Социјалистичка народна партија Црне Горе најоштрије упозорава директора Управе за шуме, извјесног Пејовића, да престане са малверзацијама и незаконитим радњама.

- Наиме, само за последњих десет дана, седамнаест људи са подручја Берана и Андријевице незаконито је, наводним уговором о дјелу, позвано на заснивање радног односа. Уз све то, искључиво у изборне сврхе дијеле се и налози за кориштење и сјечу шума - наводи се у саопштењу СНП-а.

Користимо прилику да позовемо инспекцијске службе да, у што хитнијем року испитају законитост ових радњи, уз позив тужилачким органима да, у оквиру својих надлежности, утврде поменуте чињенице, казали су.

СНП увјерава јавност и грађане да ћемо, од новог министра пољопривреде захтијевати да  Пејовића позове на одговорност, како би се коначно утврдиле и откриле наведене незаконите радње, закључују из СНП-а у саопштењу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 05:22