фото: СНП / - фото: СНП
15/01/2022 u 12:59 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

СНП подржава изјаве Абазовића и ДФ-а: Покренути питање повјерења Влади

СНП сматра да је статус кво неодржив и да минули дани и мјесеци указују на потребу што хитнијег изласка из тренутне кризе

Социјалистичка народна партија Црне Горе подржава изјаве потпредсједника Владе Дритана Абазовића и Демократског фронта које иду у правцу разрешења актуелне политичке кризе, а тичу се преиспитивања повјерења Влади Црне Горе, саопштено је из партије. 

СНП сматра да је статус кво неодржив и да минули дани и мјесеци указују на потребу што хитнијег изласка из тренутне кризе. 

Круцијално је да се постави питање повјерења Влади, казали су.

- Неопходно је тестирати повјерење овој Влади у Парламенту. Уколико премијер неће да тестира повјерење у Скупштини, посланици парламентарне већине би требало да поднесу тај предлог и уколико Влада у том случају добије повјерење требало би је пустити да ради до краја мандата. У супротном, посланици парламентарне већине плус мањинске партије требало би да формирају нову Владу и прекину ову агонију која траје мјесецима - истичу у саопштењу.

Грађани Црне Горе су уморни од свакодневних политичких тензија и зато смо мишљења да је ово најпоштенији и најједноставнији начин разрешења кризе која потреса наше друштво већ дуго, закључују из Социјалистичке народне партије.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 05:51