СНП лого / - СНП
18/11/2021 u 10:37 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

СНП Пријестонице: Да вратимо стару славу нашем Цетињу

Jош се Цетињани сjећаjу обећања да ће се у граду под Ловћеном отворити фабрика чоколаде, фабрика индустриjске конопље, жичара коjа би повезала Цетиње и Котор, као и да ће се Министарство вањских послова преселити у Приjестоницу, поручили су из ове партије

Пред нама су jош jедни избори и jош jедна шанса да грађани Цетиња учине нешто за себе и генерациjе коjе долазе, поручују из СНП-а Цетиње.

– Свjедоци смо да протеклих децениjа грађани Приjестонице знаjу само шта jе jад и мука, сиромаштво и одбаченост. Данас на Цетињу раде само кафићи и кладионице, евентуално банкарске филиjале и шалтери за плаћање рачуна. Од фабрика и производње не ради ништа. Ниjе да нема ко да ради, има омладине коjа би радо радила, али немаjу гдjе jер актуелна ДПС власт већ годинама не чини ништа како би створила минималне претпоставке за покретање производње у овом граду – наводе из цетињског СНП-а.

Од времена чувеног „Обода”, „Кошуте”, „Таре” и „Боjане”, фабрика коjе су запошљавале преко 7.000 радника, Цетиње биљежи само пропадање и назадовање.

– Обећавала jе власт на Цетињу много, али готово ништа ниjе остварила. Jош се Цетињани сjећаjу обећања да ће се у граду под Ловћеном отворити фабрика чоколаде, фабрика индустриjске конопље, жичара коjа би повезала Цетиње и Котор, као и да ће се Министарство вањских послова преселити у Приjестоницу. Ништа од наведеног ниjе испуњено, тако да смо сасвим сигурни да ће ове нереализоване инвестициjе Цетињани имати на уму кад буду изашли на изборе.

Овог пута, драги наши суграђани, имате избор. Гласаjте за броj 6, листу Социjалистичке народне партиjе Црне Горе и за људе коjи ће учинити све да врате стару славу нашем Цетињу – поручили су из СНП-а Пријестонице.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 11:09