Милојко Спајић у Беранама / - фото: Твитер
20/03/2022 u 20:17 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Спајић и Милатовић у Беранама: Подршка за Премовића и његов тим

- Ова земља има сјајан потенцијал, људи неће одлазити из Црне Горе, него ће се враћати у њу - нагласио је он

Црна Гора има оргоман потенцијал и ми га морамо искористити, али нам за то треба подршка обичних грађана! Овдје смо да подржимо Младена Премовића и његов сјајан тим на том путу, поручио је министар финансија и социјалног старања Милојко Спајић.

Вечерас је у беранском насељу Будимља одржан скуп покрета грађана Беране сад, који су подржали министри Јаков Милатовић и Милојко Спајић. Они су на скупу разговарали са грађанима.

Он је најавио и раније да ће као грађанин подржати покрет "Беране сад" и њиховог носиоца Премовића, а овог викенда Спајић је у Беранама.

 - Ова земља има сјајан потенцијал, људи неће одлазити из Црне Горе, него ће се враћати у њу. Људи из региона из Србије и Босне ће долазити код нас да жице, за једну такву ствар нама треба ваша подршка. Ми не можемо то сами да урадимо, нама треба подршка обичних грађана, ако имамо њихову подршку ми се не бринемо.  Та подршка ће обавезати парламентарце и одборнике да раде у корист грађана - поручио је Спајић Беранцима.

Носилац листе Младен Премовић казао је да они нису овдје да би  калкулисали и да би обећавали брда и долине.

 - Ми смо овдје да покушамо заједно са вама да од овог града направимо боље мјесто за живот. И да омладину задржимо у Беранама - поручио је он.

Министар Јаков Милатовић је рекао да су, кад су у децембру 2020. ступили на дужност, затекли економску катастрофу.

 - За само годину дана од минуса смо успјели да направимо плус и да минималну зараду, која се скоро па није мијењала у посљедњих 30 година, дуплирамо. Истовремено, све плате у ЦГ смо повећали, па је просјечна зарада са 500 еура, колико је била посљедњих 20 година, повећана на скоро 700 еура. Додатни фокус ставили смо на повећање плата здравству, па наси љекари и медицинско особље коначно примају пристојнију зараду' - казао је Милатовић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. maj 2024 10:55