Илија Станић / - УРА
08/11/2021 u 13:56 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Станић: ДПС Мојковац ће 6. децембра бити само ружна прошлост

На краjу за разлику од вас, ми ћемо у своjим саопштењима увиjек именом и презименом стати иза своjих риjечи и своjих ставова, као што то овог пута чиним jа, истакао је Илија Станић кандидат за одборника УРА-е

Неописиво нам jе драго што се ДПС Моjковац осjетио прозваним због наше jучерашњег транспарента на предаjи листе на коjем jе стаjало да ћемо 6. децембра у Општини рециклирати лажне дипломе, саопштио jе данас кандидат за одборника моjковачке УРА-е Илиjа Станић одговараjући на саопштење ДПС-а.

– Стога ако желе да упадаjу у ватру предизборних саопштења савjетуjем им да то раде на много мудриjи начин, jер овом реакциjом су доказали сву своjу инфериорност у недостатку аргумената у њиховом штуром саопштењу. Узгред, у њиховом саопштењу иза коjег као и иза свих претходних, нико не смиjе да стане именом и презименом jер знаjу какво мишљење већина грађана има о раду ДПС Моjковац – истиче Станић.

Наводи да пошто свака риба има своj мамац, тако се ДПС Моjковац наjбоље пеца на мамце коjи долазе из УРА-е.

– Самим тим што су се осjетили прозваним за паролу коjа jе jуче поносно била истакнута испред Општине, показали су да смо их погодили у срж и да се они наjмање брину за грађане Моjковца. То су показали све ове године и наjвише се брину због губитка своjих привилегиjа стечених дипломама коjе су добили без дана проведеног на факултету и без иjедног сjећања на студентске дане и колеге са коjима су диjелили знања и вjештине на тим истим факултетима – напомиње Станић.

Наглашава и да се што се тиче листе УРА-е никада лакше ниjесу саставили листу.

– Никад лакше у смислу да смо имали огроман прилив нових квалитетних људи и младих лица коjи су махом напустили ДПС Моjковац због изневjерених очекивања а са друге стране и тешко из разлога одабира људи међу толико квалитетних особа, квалитетних приjе свега у моралном и људском смислу – истиче Станић.

Подсjећа да jе политика ДПС-а раселила Моjковац и многи грађани су били принуђени да потраже своjе парче хљеба и неба негдjе друго далеко од Моjковца.

– Врло брзо видjећете реаговање грађана коjи су риjешени да вам покажу 5. децембра да сте само jедна ружна политичка прошлост Моjковца, града за коjи jе било потребно да неко буде мађионичар па да уништи све што jе он некад имао. Без сумње ви сте у том смислу надмашили и самог Худиниjа. На краjу за разлику од вас, ми ћемо у своjим саопштењима увиjек именом и презименом стати иза своjих риjечи и своjих ставова, као што то овог пута чиним jа – закључуjе Станић у одговору ДПС-у.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
07. maj 2024 03:56