/ - лого ДПС-а
06/06/2022 u 16:19 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ДПС Мојковац: Одбацујемо тврдње да је општина остављена у "катастрофалном стању и у нагомиланим дуговима"

Ипак непримјерени и злонамјерни напади из кабинета предсједника Општине су јако јалови а и грађани знају да уопште не одговарају истини, казали су из Општинског одбора ДПС Мојковац

За разлику од неаргументованих и паушалних оцјена кабинета предсједника Општине Мојковац Веска Делића, на рачун рада и свега учињеног за претходних дванаест година колико је ДПС вршила власт у нашој општини, о истима најбоље и највише говоре управо резултати, саопштили су из Општинског одбора ДПС Мојковац.

Ради јавности још једном ћемо истаћи да је наша партија у потпуности реализовала све своје изборне програме у претходном периоду, што је самим тим резултирало да се квалитет живота у Мојковцу у значајној мјери побољша, наводе из ДПС-а.

- Са гнушањем одбацујемо тврдње да је општина остављена у "катастрофалном стању и у нагомиланим дуговима", јер истина је сасвим супротно. Домаћинским управљањем свих одговорних који су доминантно функционери из редова наше партије, новој власти општина је остављена без било каквих задужења, док све установе, предузећа и организације чији је она оснивач представљају примјере успјешног пословања - истичу у саопштењу.

Додају да је добро познато да је њиховим залагањима и капиталним развојним пројектима започета изградња Ски центра Жарски, као и бројни других инфраструктурних пројеката, али и да се обезбјеђивала подршка пољопривредницима и развоју малих и средњих предузећа.

Нову власт такође подсјећају да је Општина Мојковац за вријеме када је њен стожер била њихова партија, интензивно је развијала сеоски и еко туризам, организовала многе туристичке манифестације, а опремањем туристичких објеката и правилном валоризацијом природних ресурса, у значајној мјери употпунила понуду и садржај града и оплеменила дух за сваког грађанина.

- Него, како то обично и бива, они који сад чине локалну власт и који би требало да раде на даљем побољшања и унапријеђењу живота у Мојковцу, довођењем нових инвеститора, планом и програмом рада, данас се баве само замјеном теза и своју незнавеност и неспособност покушавају прикрити сваљивањем кривице на другог - наводе из ДПС-а.

Ипак непримјерени и злонамјерни напади из кабинета предсједника Општине су јако јалови а и грађани знају да уопште не одговарају истини. Али ако је то све што су нам успјели одговорити након три дана од нашег саопштења, онда тек видимо колико стручан и компетентан кадар је запосјео власт у нашој општини, закључују у саопштењу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. maj 2024 01:08