Аднан Стриковић / - фото: СДП
21/02/2022 u 13:08 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Стриковић: Пензионери се "даве" у таласу поскупљења, протест оправдан

Поскупљење циjена горива, и не само то, довело jе до таласа поскупљења у коjем се већ "даве" пензионери - казао је Стриковић.

Предсjедник ОО СДП Биjело Поље Аднан Стриковић, позива будућу Владу, ма ко jе чинио, да под хитно нађу начин да поправе тренутно незавидан положаj у коjем се налазе пензионери Црне Горе и да предложе законска рjешења коjа ће ићи у правцу испуњавања захтjева коjе су артикулисали пензионери из градова сjевера Црне Горе.

- Очигледно да проjекат "Европа сад" и поред позитивних ствари коjе треба више него похвалити има и одређених негативних консеквенци коjе се нажалост наjвише одражаваjу на социjално наjрањивиjе категориjе попут пензионера. Поскупљење циjена горива, и не само то, довело jе до таласа поскупљења у коjем се већ "даве" пензионери - казао је Стриковић.

Додаје да зато ОО СДП Биjело Поље подржава и њихов наjављени протест коjи ће се одржати 1. марта и сматра да се са правом организуjе, jер ниjе извршен удар само на њихову егзистенциjу већ и на њихово достоjанство коjе покушаваjу одбранити.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 23:20