ura press mozura dritan abazovic / - RADE KOPRIVICA
09/12/2021 u 12:21 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

УРА: Једва чекамо гласање о неповјерењу, да се види ко држи ријеч, а ко не

Грађански покрет УРА саопштио је да са нестрпљењем чекају 13. децембар када ће се расправљати о повјерењу Влади јер ће то бити прилика да се види ко држи до ријечи а ко не. 

Тврде да су једина партија на политичкој сцени са којима су ствари јасне.

- Наши ставови и програм су јасни и недвосмислени и ко мисли да ћемо их прилагођавати другим политичким партијама грдно се вара. У Скупштини ћемо увијек гласати за она рјешења и законска акта која значе напредовање Црне Горе ка ЕУ и реформу система. Од тог пута неће нас поколебати нико, а понајмање они чија политика је само бука и бијес, без стварног утемељења и снаге. Неће нас поколебати ни они који су за круцијалне ствари које се тичу даљег напретка Црне Горе одувијек уздржани - саопштили су они.

Истичу да је исправност именовања Николе Мугоше за предсједника ДИK-а данас потврдила и Делегација ЕУ у Црној Гори и ОЕБС, те и да је то потврда њиховог исправног избора.

- У овом тренутку Грађански покрет УРА нема разлога да гласа неповјерење Влади. Чекамо понедјељак па да видимо хоће ли они који од 4. децембра прошле године руше Владу а дио су власти то реализовати у дјело и ко то дијели лекције о издаји у Црној Гори и држи до своје ријечи - поручили су они.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. april 2024 10:01