/ -Фото. Скриншот
14/09/2021 u 13:47 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

УРА: Вријеђање нашег одборника не репрезентује Цетињане

Оно што се данас видјело испред Скупштине Пријестонице није вјеродостојна слика тога града, поручују из Абазовићевог покрета

Пошто је данас испред зграде Скупштине Престонице на Цетињу пред почетак сједнице СО група грађана  вријеђала одборника УРА Славка Jанковића, из овог Грађанског покрета кажу да такво понашање не репрезентује грађане Цетиња. 

- Идеолошки политички екстреми који су у регистрима Министарства унутрашњих послова заведени као безбједносно интересантна лица а чија је цијена поткупљивања за интересе поражене политике мржње, нетрпељивости, фашизације друштва испод сваког нивоа опет су данас показали оно што једино знају – да мрзе све оне који нису они. Поносни смо на наше одборнике у цетињском парламенту који упркос константним цртањима мете, пријетњама и језику мржњу који долази од стране оних који то једино умију да чине у политичкој борби показују своју величину и на најбољи начин презентују прогресивне и европске политике. Политике које су оштро супротстављене коалицији екстрема окупљених око ДПС-а, СДП-а и њихових других коалиционих партнера на Цетињу- кажу из УРА, на чијем је челу Дритан Абазовић. 

Напомињу и да оно што се данас видјело испред Скупштине Пријестонице није вјеродостојна слика тога града, и да се они никада неће помирити са том чињеницом да такво понашање може да репрезентује грађане Црне Горе и Цетиња.

- Тај инструисани језик мржње и нетрпељивости, линча и прогона долази из уста поражене политике, политике корупције и криминала ДПС-а и СДП-а на Цетињу који координисано хушкају грађане, шире дезинформације а све са циљем да униште политику УРЕ која им квари њихов концепт. А тај њихов концепт политике је концепт подјела, мржње, изолације, ретроградни концепт који је Цетиње у економском и сваком другом смислу довео до мјеста гђе је у 2021. години. УРА ће се томе увијек оштро супротстављати упркос необузданој агресивној мржњи оних чија заслијепљеност долази из великог незнања- наводи се у саопштењу ове партије.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 08:03