/ - Фото: Скриншот
16/02/2022 u 12:06 h
Željka BojanićŽeljka Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Медојевић: Ако мафија предложи Дритана за премијера, са нама нема разговора

Он је позвао Дритана Абазовића да престане да се игра са сектором безбједости и да прекине са злоупотребом оперативних информација и медија који стоје иза њега

Небојша Медојевић, лидер ПзП-а, саопштио је на прес конференцији да "брак између Здравка Кривокапића и Дритана Абазовића прелази у ружну бракоразводну парницу".

-Већ раније сам указивао на проблем да ова власт није успјела да оснажи грађанску контролу над сектором безбједности. Сада смо свједоци да се у јавност износе информације које су предмет оперативног рада АНБ-а- казао је између осталог Медојевић.

Он је позвао Дритана Абазовића да престане да се игра са сектором безбједости и да прекине са злоупотребом оперативних информација и медија који стоје иза њега.

-Угрожена је мир и стабилност. Трговина информација у оваковм хаосу...хиљаде таквих информација које могу да дођу од стране људи које су радили у АНБ и који информације достављају Абазовићу. АНБ није реформисана, тамо су и кадрови мафије, ДПС-а ...-казао је између осталог Медојевић.

Према његовим ријечима тренутак је да "овај хаос и криза престане" .

-Оба шверцерска картела и нарко мафија је много јача него власт...исовремено се распада власт и опозиција....Опеартивци су у посједу одређених информација. Кад они виде да имају два директора у АНБ и када виде да има заинтересованих за информације они ће да их продају...-сматра Медојевић.

Он је навео да су нарко картели и све остало "оставштина браће Ђукановић".

-Вријеме је да сједном и да се договоримо које су темељне вриједноси на којима почива Црна Гора и око термина избора-поручио је Медојевић.

Он је позвао све лидере политичких партија да се договоре како даље.

-Морамо да се договоримо..да Срби у Црној Гори нису грађани другог реда..да се договоримо око виједности на којима треба да почива ова држава..Црна Гора улази у тешку безбједносну кризу, постаје Латинска Америка...-сматра Медојевић.

Он је поручио: "Сва права свима".

-Смјешно је да Дритан Абазовић говори о европској Влади коју подржава десет одсто грађана...Влада се може формирати само на изборима...ДФ позива, дајте да сједнемо да се договоримо...-поручује он.

Медојевић је на питање новинара казао да "како су кренули да се обрачунавају Здравко, Мицкеј...то води уд еструкцију, трероризам, атентате...".

-ПзП неће учествовати ни у једном пројекту иза којег стоје псоланици ДПС-а....Ако мафија предложи Дритана за премијера те Владе са нама нема разговора....-поручио је он.

Медојевић је додао да ако буду суочени "са бруталном злоупотребом, да ће бити протести".

-Биће потпуно мирни протести, као и увјек кад их ДФ организује...-поручио је он.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
30. april 2024 12:27