/ - FOTO: OO DPS NIKšIć (ВИДЕО)
13/06/2021 u 17:46 h
ДАН порталДАН портал
StoryEditor

(ВИДЕО) ДПС Никшић: Да околности нису трагичне, правдање Ковачевића било би комично

Марко Ковачевић се кукавички ограђује од свог активисте и ни мање ни више покушава да га повеже са ДПС-ом ,наведе у саопштењу

Умјесто да преузме свој дио одговорности и призна да су он и његова странка својим величањем четништва створили атмосферу у којој је могуће да се у антифашистичком Никшићу скрнави споменик великог хероја Љуба Чупића, Марко Ковачевић се кукавички ограђује од свог активисте и ни мање ни више покушава да га повеже са ДПС-ом - наведено је у саопштењу општинског одбора те партије у Никшићу.

На ту бесмислицу, како су казали, неће одговарати, већ га само питају да ли су му они  подметнули и све оне госте са којима је прослављао вјерски празник, пјевајући четничке пјесме, свјесно пуштајући дух зла и подјела међу грађане Никшића.

- Можда смо га ми, на превару, облачили, у четничку униформу у којој се учестало шепурио на фотографијама. Да околности овог срамног догађаја нијесу трагичне, јадно правдање предсједника Општине Никшић било би комично. Овако, оно представља само још један доказ да Ковачевић треба да оде са чела општине, јер јој својим понашањем и изјавама наноси невиђену бруку и срамоту - поручили су из никшићког Општинског одбора ДПС-а.

Izdvojeno

22. jul 2021 11:35