Милојко Спајић / - фото: ПРИНТСКРИН
23/03/2022 u 12:06 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Спајић: Посланици у Беранама користе државне ресурсе у партијске сврхе

Покушаћемо да добијемо подршку грађана и у Беранама и у другим градовима. Уколико не успијемо, није проблем, признаћемо свој пораз, казао је Спајић

У интервјуу за РТВ Никшић, Милојко Спајић, министар финансија и социјалног старања осврнуо се на коментаре појединих медија и политичких партија да подршком новоформираном покрету "Беране сад" злоупотребљава програм Европа сад за партијске интересе.

- Не разумијем на који начин је држава оштећена, или на који начин смо ми искористили државу и државне ресурсе за кампању у Беранама. Чак шта више. Имате 30 посланика ДПС, 27 посланика ДФ и тд. Сви ти људи су тренутно у Беранама и сви они примају сваки мјесец по 2000 еура, а шта раде? Раде кампању у Беранама , ничим другим се не баве. Мислите да то није коришћење државних ресурса? Ти људи точе гориво од наш рачун, ти људи имају дневнице. По мени, то је право искоришћавање државних ресурса у политичке сврхе - нагласио је Спајић.

Принуђени смо да се бавимо политиком, казао је Спајић, одговарајући на питање да ли ће остати у политици и интензивније се ангажовати.

- Покушаћемо да добијемо подршку грађана и у Беранама и у другим градовима. Уколико не успијемо, није проблем, признаћемо свој пораз. Да се грађанима можда не свиђа Европа сад, него период ДПС-а када су плате порасле за 0 еура, кад су усклађивања пензионерима била 0, 6%, а не 10% колико ће бити овај пут. Или ће им се можда више свиђати ратна реторика и хипер инфлација из 90-их. Убијеђен сам да ће грађани препознати нашу добру намјеру да људи остају овдје и враћају се Црној Гори - рекао је Спајић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. maj 2024 10:54