Предраг Рајић / - ФБ
07/06/2021 u 15:10 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Вучићев функционер тврди да Кривокапић жели да дестабилизује Србију

- Здравко Кривокапић је давао опширне интервјуе за телевизију Драгана Ђиласа Нова С, исмијавао је српску подршку Црној Гори када смо им поклонили вакцине, и у континуитету води једну лицемјерну и циничну политику - каже Рајић

Посланик Српске напредне странке Александра Вучића Предраг Рајић каже да није ништа ново то што из Црне Горе креће акција рушења власти у Србији и дестабилизација те земље.

- Свако ко је политички писмен и ко је желио да види и прати ситуацију у Црној Гори могао је да види да се спрема једна таква операција. Треба се само вратити мало уназад и сјетити се да је Здравко Кривокапић давао опширне интервјуе за телевизију Драгана Ђиласа Нова С, да је исмијавао српску подршку Црној Гори када смо им поклонили вакцине, рекавши како је све то политика, као и да у континуитету води једну лицемјерну и циничну политику, гдје се он званично залаже за побољшање односа са Србијом, а истовремено наставља политику протјеривања амбасадора Републике Србије - навео је Рајић.

Како је додао, Кривокапић сваки дан шаље неке честитке и писма подршке такозваном независном Косову и води апсолутно идентичну спољну политику какву је водио ДПС.

- Ово је само један континуитет напада на предсједника, Кривокапић је већ ангажовао неке савјетнике из Србије који су блиски Драгану Ђиласу и то је званично урадио. Сматрам да је Кривокапић као послушник Вијести заправо само почео да спроводи ону политику коју је најавио Жељко Ивановић прије седам дана у својој колумни у свом листу. Тада је написао да неће бити политичког мира у Црној Гори док се не сруши Александар Вучић са власти у Србији - рекао је Рајић за Српски телеграф.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 07:10