Максим Вучинић / - IGOR SLJIVANCANIN
18/09/2021 u 10:04 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Вучинић: Никшић је одувијек био слободарски град

Никшић може И заслужује опет да буде у самом врху љествице општина са високим животним стандардном свих наших грађана, поручује он

Предсједник Радничке партије Максим Вучинић честитао је Дан Општине Никшић.

-Драги, суграђани и суграђанке, предсједниче Општине, одборници, желим да у своје али и име Радничке партије свима честитам 18. септембар, Дан општине Никшић.Овај значајам датум за све нас, прослављамо ослобођени окова бивше власти, усмјерени на привредни економски опоравак града који је некада био највећи индустријски центар у бившој Југославији. Никшић је одувијек био слободарски град, чији су се основни принципи и вриједности  темељили на борби против фашизма којем свејдочи  и велики број народних хероја који је потекао из нашег града под Требејсом. Опет ће овај град бити познат по ,,пиву и челику” али и као замајац привредног развоја и економског просперитета-наводи он.

Додаје: "Са мудром политиком локалне власти, сигуран сам да ће Никшић убрзо уз најављене инвестиције постати мјесто гдје ће се отворити велики број радних мјеста којима ће се обезбиједити бољи услови за живот посебно за младе људе који су највећи потенцијал нашег града".

-Никшић може и заслужује опет да буде у самом врху љествице  општина са високим животним стандардном свих наших грађана-поручује он.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 07:55